DISCLAIMER

 

Deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Financieel en Fiscaal Adviesburo Beunke kan niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en up-to-date is. Aan de informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
De op deze website verstrekte informatie dient niet te worden beschouwd als een fiscaal-juridisch en/of accountancy advies. Financieel en Fiscaal Adviesburo Beunke kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.

Het is niet toegestaan om (onderdelen van) teksten en/of illustraties op deze website zonder schriftelijke toestemming van Financieel en Fiscaal Adviesburo Beunke openbaar te maken, te distribueren, verzenden, over te dragen of te verveelvoudigen.

Op deze website is een hyperlink opgenomen van een website van een derde, welke niet door Financieel en Fiscaal Adviesburo Beunke is gemaakt en/of onderhouden. Financieel en Fiscaal Adviesburo Beunke aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte website.

Amersfoort, januari 2008

© 2007-2023 Copyright drs JJ Beunke
Alle rechten voorbehouden